Vogels en Vriendschap

Het bestuur  wenst al haar leden  en vrienden Een voorspoedig 2024

Maandbrief December 2023 is in de maakBeste vogelvrienden,

Het is alweer december, sommige van ons zijn inmiddels alweer aan het kweken. De tentoonstelling van begin november ligt ook nog vers in het geheugen. De show kenmerkte zich vooral door de grote diversiteit en hoge kwaliteit van de vogels. De ontspannen sfeer en de gezelligheid zorgden ervoor dat de tentoonstelling als prettig ervaren werd.

Voor het eerst was er op zaterdag een zangeres tijdens de show, ze zorgde voor flink wat geluid en entertainment. Volgens mij voor herhaling vatbaar.

Ook het aantal bezoekers viel dit jaar mee, het was af en toe best druk te noemen. Natuurlijk zijn verschillende inzenders in de prijzen gevallen, als je deze keer net buiten de prijzen bent gevallen dan is er op onze volgende tentoonstelling weer een nieuwe kans hierop.

Op maandag 8 januari organiseren we de prijsuitreiking van de show, gecombineerd met de nieuwjaarsreceptie. Neem gerust iemand mee naar deze avond, ook niet leden zijn welkom. Het zal ongetwijfeld een gezellige bijeenkomst worden, voor een hapje en drankje zal zeker gezorgd worden.

Zelf ben ik ook al begonnen aan de kweek ,het begin is er. De eerste eitjes zijn gelegd en voor de rest is het nog afwachten. Van anderen weet ik dat ze ook al begonnen zijn, of zelfs al jongen hebben. Iedereen veel succes toegewenst met de kweek van ringjaar 2024 en dat er veel mooie vogels op de volgende tentoonstelling gebracht kunnen worden.

Rest mij nog om iedereen fijne kerstdagen en een prettige jaarwisseling toe te wensen. Ik hoop jullie allemaal te kunnen verwelkomen op 8 januari, samen maken we er dan een geslaagde avond van.

Arthur Keizer

                                      

-------------------------------------------------------

 

CONTRIBUTIE 2024 

 Ondanks dat de afdracht aan de NBVV komend jaar weer met 2 euro is verhoogd hebben we besloten om de contributie niet te verhogen. Deze blijft dus onveranderd € 42 voor bondsleden en € 20 voor gastleden. U kunt dit overmaken op bankrekeningnummer   NL 27 INGB 0009 3871 94 tnv Vogels en Vriendschap.   

Groetjes, Martin van Geel

------------------------------------------------------------------------------------------------

 Zet vast in je agenda 8 januari 2024 

Nieuwjaarsreceptie met Prijsuitreiking

Neem gerust je partner mee voor een drankje en een hapje.                      Ook nietleden zijn welkom  Inloop 19.45 uur Aanvang 20.00 uur                                                                         Huis van de wijk "Irene" ,Oudelandstraat 75, 3073 LJ Rotterdam.


------------------------------------------------------------------------------------------------------

                              Alle evenementen worden weer gehouden in:

        Het huis van de wijk Irene  – Oudelandstraat 75 – 3073 LJ – Rotterdam

                                      
----------+-------------